Verwerking

De opbrengst aan gegevens uit het onderzoek wordt verwerkt in een stamboomprogramma (Aldfaer), zodat alle namen, data, plaatsen, beroepen en alle andere bijzonderheden goed opgeslagen worden.

De uitvoering

Vanuit hetzelfde stamboomprogramma wordt een (schriftelijk en kosteloos) standaard eindrapport gemaakt waarin alle gegevens overzichtelijk terug te vinden zijn. Deze ontvangt u per mail, als bijlage in pdf, zodanig uitgevoerd dat het rapport als dubbelzijdig boekwerkje geprint kan worden.

Voorbeeld van een standaard eindrapport:
De stamreeks van (Elisabeth Johanna Maria Schulten) in pdf (opent in een nieuw venster)

Naast het standaard eindrapport zijn er verschillende uitvoeringen van de resultaten denkbaar. Bijvoorbeeld in aangepaste tekstvorm, een afbeelding, gedrukt of als internetpublicatie. Deze mogelijkheden zijn ook te combineren en naar wens aanpasbaar of uit te breiden. Eventuele kosten voor aangepaste uitvoeringen worden apart berekend.

Voorbeeld van een standaard eindrapport als boekwerkje:

Enkele pagina’s van een papieren versie. (i.v.m. de privacy verkleind weergegeven)

Ook is het mogelijk om uw stamboom op, bijvoorbeeld, canvas te laten drukken in iedere gewenste grootte. In samenwerking met een grafisch designer wordt uw stamboom naar uw smaak vormgegeven.
Bij stamboom voorbeelden zijn de diverse voorbeelden van onderzoek en uitvoering terug te vinden.

Publicatie

Op internet zijn veel mogelijkheden te vinden voor het publiceren van een stamboom. Van het in (eigen beheer) uitgeven van boeken tot speciaal voor dat doel bestemde websites, al dan niet kosteloos. Ook daarbij kan Stamboomuitzoeken.nl u graag van dienst zijn.

Wilt u uw stamboom laten uitzoeken?

Wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in of mail uw telefoonnummer met uw verzoek om u gratis en vrijblijvend te laten informeren.